Home » Nove objave » За матуранте

За матуранте

Драги матуранти,

 

Велики број вас обраћа нам се са питањем шта ће бити са полагањем матурског испита у школи. Потпуно смо свесни да сте ви од свих наших ученика највише погођени овом ситуацијом. Неизвесност у вези са завршетком школовања у гимназији и немогућност планирања даљег сигурно су велики  терет за вас и ваше породице. Због тога овим путем желимо да вам кажемо да ваша школа мисли на вас и пружа вам искрену подршку.

На жалост још увек нисмо у могућности да вам дамо конкретне информације, пошто нисмо добили никаква упутства од Министарства просвете.

Наша препорука је да сви матуранти доврше своје матурске радове и припреме их за предају. Уколико су вам потребне додатне консултације са вашим менторима можете то урадити преко мејла или гугл учионица.

Оно што можемо да вам обећамо је да ћете бити одмах обавештени чим будемо имали конкретна упутства, као и да ће школа све учинити да ниједан матурант не буде оштећен због прекида редовне наставе.

Знамо да су вам поред матурског испита значајне и остале традиционалне активности везане за завршетак школовања. Надамо се да ће се ситуација брзо смирити и да ћемо заједно успети да организујемо  израду годишњака и матурску свечаност.

 

Пуно вас поздрављамо и желимо добро здравље!

Scroll To Top