Home » Nove objave » Обележавање Дана Светог Саве

Обележавање Дана Светог Саве

Поштованим члановима колектива, ћацима, нашим драгим пензинерима, родитељима и суграђанима!

Упркос отежавајућим околностима у којима се сви налазимо, желим да вам честитам школску славу Савиндан и да вам свима захвалим на великом труду којим сте допринели да се активности Зрењанинске гимназије не зауставе и  школа, као кључна карика нашег социјалног живота, не поклекне пред овом немилом ситуацијом.

Наша школа је изградила традицију светковања Дана Светог Саве, и то вишеструку традицију, којом одајемо неизмерно поштовање, пре свега, првом српском просветитељу, доброчинитељу и утемељивачу школства, Светом Сави, а истовремено, и традицију која негује значај и неопходност васпитања и образовања, а чему доприносе сви чланови нашег колектива, свако према свом позиву и улози. Један од кључних чинилаца овог нашег образовног процеса јесу и родитељи, без чијег удела наше залагање не би било целовито!

Поносим се заслугама наставног и ненаставног особља наше школе  које омогућава да се наставни процес одвија у ненарушеном континуитету и на највишем степену одговорности.

Честитам вам  свима  Савиндан, желим добро здравље и много успеха у школским активностима, а изнад свега  и брзи излазак из ове  тешке ситуације изазване пандемијом! Још једном, хвала свима на појачаном залагању, на стрпљењу, на толеранцији и на уједињености на овом заједничком, веома сложеном, задатку-васпитању и образовању ученика у чијим ће рукама бити судбина развоја и успеха и овог града!

Срећна вам свима ШКОЛСКА СЛАВА- СВЕТИ САВА!

 

                              Директор школе:

                                             Милан Радаковић

У прилогу можете погледати   Списак похваљених ученика и наставника поводом Савиндана, Презентацију школе, као и презентацију ИТ смера.

Линкови:

spisak-pohvaljenih-ucenika-i-nastavnika

 zrenjaninska-gimnazija-prezentacija

prezentacija-it-odeljenja

Scroll To Top