Obeležavanje Dana Svetog Save

Poštovanim članovima kolektiva, đacima, našim dragim penzionerima, roditeljima i sugrađanima!

Uprkos otežavajućim okolnostima u kojima se svi nalazimo, želim da vam čestitam školsku slavu Savindan i da vam svima zahvalim na velikom trudu kojim ste doprineli da se aktivnosti Zrenjaninske gimnazije ne zaustave i škola, kao ključna karika našeg socijalnog života, ne poklekne pred ovom nemilom situacijom.

Naša škola je izgradila tradiciju svetkovanja Dana Svetog Save, i to višestruku tradiciju, kojom odajemo neizmerno poštovanje, pre svega, prvom srpskom prosvetitelju, dobročinitelju i utemeljivaču školstva, Svetom Savi, a istovremeno, i tradiciju koja neguje značaj i neophodnost vaspitanja i obrazovanja, a čemu doprinose svi članovi našeg kolektiva, svako prema svom pozivu i ulozi. Jedan od ključnih činilaca ovog našeg obrazovnog procesa jesu i roditelji, bez čijeg udela naše zalaganje ne bi bilo celovito!

Ponosim se zaslugama nastavnog i nenastavnog osoblja naše škole koje omogućava da se nastavni proces odvija u nenarušenom kontinuitetu i na najvišem stepenu odgovornosti.

Čestitam vam svima Savindan, želim dobro zdravlje i mnogo uspeha u školskim aktivnostima, a iznad svega i brzi izlazak iz ove teške situacije izazvane pandemijom! Još jednom, hvala svima na pojačanom zalaganju, na strpljenju, na toleranciji i na ujedinjenosti na ovom zajedničkom, veoma složenom, zadatku-vaspitanju i obrazovanju učenika u čijim će rukama biti sudbina razvoja i uspeha i ovog grada!

Srećna vam svima ŠKOLSKA SLAVA- SVETI SAVA!

Direktor škole:

Milan Radaković

U prilogu možete pogledati Spisak pohvaljenih učenika i nastavnika povodom Savindana, Prezentaciju škole, kao i prezentaciju IT smera.

Linkovi:

spisak-pohvaljenih-ucenika-i-nastavnika

Последње објављени чланци

Трибина „Да ли видиш фашизам око себе?“
04.12.2023.By
Превенција трговине људима – вршњачка едукација
04.12.2023.By
Успех тима ,,Need for green“
02.12.2023.By

Календар

децембар 2023.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031