Obeležavanje Dana Svetog Save

Poštovanim članovima kolektiva, đacima, našim dragim penzionerima, roditeljima i sugrađanima!

Uprkos otežavajućim okolnostima u kojima se svi nalazimo, želim da vam čestitam školsku slavu Savindan i da vam svima zahvalim na velikom trudu kojim ste doprineli da se aktivnosti Zrenjaninske gimnazije ne zaustave i škola, kao ključna karika našeg socijalnog života, ne poklekne pred ovom nemilom situacijom.

Naša škola je izgradila tradiciju svetkovanja Dana Svetog Save, i to višestruku tradiciju, kojom odajemo neizmerno poštovanje, pre svega, prvom srpskom prosvetitelju, dobročinitelju i utemeljivaču školstva, Svetom Savi, a istovremeno, i tradiciju koja neguje značaj i neophodnost vaspitanja i obrazovanja, a čemu doprinose svi članovi našeg kolektiva, svako prema svom pozivu i ulozi. Jedan od ključnih činilaca ovog našeg obrazovnog procesa jesu i roditelji, bez čijeg udela naše zalaganje ne bi bilo celovito!

Ponosim se zaslugama nastavnog i nenastavnog osoblja naše škole koje omogućava da se nastavni proces odvija u nenarušenom kontinuitetu i na najvišem stepenu odgovornosti.

Čestitam vam svima Savindan, želim dobro zdravlje i mnogo uspeha u školskim aktivnostima, a iznad svega i brzi izlazak iz ove teške situacije izazvane pandemijom! Još jednom, hvala svima na pojačanom zalaganju, na strpljenju, na toleranciji i na ujedinjenosti na ovom zajedničkom, veoma složenom, zadatku-vaspitanju i obrazovanju učenika u čijim će rukama biti sudbina razvoja i uspeha i ovog grada!

Srećna vam svima ŠKOLSKA SLAVA- SVETI SAVA!

Direktor škole:

Milan Radaković

U prilogu možete pogledati Spisak pohvaljenih učenika i nastavnika povodom Savindana, Prezentaciju škole, kao i prezentaciju IT smera.

Linkovi:

spisak-pohvaljenih-ucenika-i-nastavnika

Последње објављени чланци

Коначни резултати пријемног испита за ИТ смер
24.05.2022.By
Прелиминарни резултати пријемног испита за ИТ смер
23.05.2022.By
Пријемни испит из математике за ИТ смер
20.05.2022.By

Календар

мај 2022.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031